Syateljé Här-kan-allt-ske inramad 30x42cm

  • 749 kr
  • 699 kr

Går att beställa
Dela

Fotoptint framställt på Hahnemühle 210-gram 30x42cm. Inramad i vacker brun träram med riktigt glas. Kommer med titel-/textkort.

OBSERVERA: Med ram - endast hämtning i Skellefteå, fraktas EJ. Ange rabattkoden HÄMTAISKELLEFTEÅ för att dra av fraktavgiften.

- - -

"Välkommen till min syateljé, platsen där allt (o)möjligt kan ske. Handarbete med stoff som är brokigt, vi lappar å lagar med verktyg som är lite krokigt. Från tunnaste bomullstråd till tovat garn, här kan livets händelser bearbetas sedan vi var barn. Virka, fästa och nåla som det vore akupunktur, märker snart att vårt inre är komplexare än en axelfraktur. Sy i kors eller prydligt lagda veck sprätta, ibland är det svårt att veta vad som blir det rätta. Kanske installera ett blixtlås för att raskt släppa ut det som inom oss skälva, det mönster som vi faktiskt ritat av oss själva, så mänskligt att det antar formen av en inälva. Reder ut trådarna som hänger löst eller ligger utfläkta, ett terauptiskt görande som på sikt får oss lappade ihopläkta. Ger ett lager av nytt byggmaterial, som kan komma till nytta när vi ställs inför nästa (livs)kval."

Självporträtt år 2021, juni


Inramat 30x40cm

749 kr 699 kr