• Bjuder på frakten (99kr) vid köp över 780 kr, gäller till 30 april

Bortglömd CE

  • 0 kr

Slutsåld

Dela

Collectors edition (samlarens utgåva) är numrerade och signerade verk i större format och begränsade utgåvor. Vanligen finns två storlekar att välja på.

Dessa verk framställs på Hahnemühle Photo rag 308 gsm, vilket är ett syrafritt arkivbeständigt helmatt papper med vacker struktur. Utskrifterna görs med högpigmenterat och arkivbeständigt bläck. Sammantaget blir det ett fine art print med fantastiskt färgomfång och med livslång hållbarhet.
Kontakta mig för information om tillgängliga upplagor. Jag förbehåller mig rätten att göra ett antal APs (artist's proof) per upplaga.

Information om utgåvorna (storlek, antal ex per utgåva och pris) samt beställning sker via mail [email protected] eller kontaktformuläret.

- - -

Foto från min släktgård i Hälsingland, augusti år 2021.Byggnaden som bär på många livshistorier tillkom år 1808 ochär fastslaget som bevarandevärt i landskapsbilden.Här strosar jag varje år runt med kameran som verktygför att på nytt utforska och återse vinklar och vrår.Jag förälskar mig i äldre föremål medans knarrandegolv spelar upp sin melodi i rum som naggats av tidens tand.Här förtrollas jag av dåtiden och är som mest i nuet.