• Bjuder på frakten (99kr) vid köp över 780 kr, gäller till 30 april

Gränsrotsöverskriden CE

  • 4 500 kr
Går att beställa
Dela

Bladstorlek 40x60 cm, nr 1 av 15 i utgåvan. Signerad. Ramad i svart träram och fine-art printet är behandlat med en matt fernissa för att ge ett litet skydd mot fukt och damm.

Hämtas i Kalmar eller skickas med fraktbolag.

- - -

Collectors edition (samlarens utgåva) är numrerade och signerade verk i större format och begränsade utgåvor. Vanligen finns två storlekar att välja på.

Dessa verk framställs på Hahnemühle Photo rag 308 gsm, vilket är ett syrafritt arkivbeständigt helmatt papper med vacker struktur. Utskrifterna görs med högpigmenterat och arkivbeständigt bläck. Sammantaget blir det ett fine art print med fantastiskt färgomfång och med livslång hållbarhet.
Kontakta mig för information om tillgängliga upplagor. Jag förbehåller mig rätten att göra ett antal APs (artist's proof) per upplaga.

Information om utgåvorna (storlek, antal ex per utgåva och pris) samt beställning sker via mail [email protected] eller kontaktformuläret.

- - -

"En knölväxt kräver djup för att rota sig. Förslagsvis i en nogsamt utgrävd bädd med näringstät jord och markerade gränser. Under varma förutsättningar och tålamod bör den åter kunna komma att gro."

Självporträtt, augusti 2021