• Bjuder på frakten (99kr) vid köp över 750 kr

Själförsörjande CE

  • 4 500 kr
Går att beställa
Dela

Bladstorlek 40x60 cm, nr 1 av 15 i utgåvan. Signerad. Ramad i svart träram och fine-art printet är behandlat med en matt fernissa för att ge ett litet skydd mot fukt och damm.

Hämtas i Kalmar eller skickas med fraktbolag.

- - -

Collectors edition (samlarens utgåva) är numrerade och signerade verk i större format och begränsade utgåvor.

Dessa verk framställs på Hahnemühle Photo rag 308 gsm, vilket är ett syrafritt arkivbeständigt helmatt papper med vacker struktur. Utskrifterna görs med högpigmenterat och arkivbeständigt bläck. Sammantaget blir det ett fine art print med fantastiskt färgomfång och med livslång hållbarhet.
Kontakta mig för information om tillgängliga upplagor. Jag förbehåller mig rätten att göra ett antal APs (artist's proof) per upplaga.

Information om utgåvorna (storlek, antal ex per utgåva och pris) samt beställning sker via mail [email protected] eller kontaktformuläret.

- - -

"Den själförsörjande skola omfamna den dagspuls som är tillräcklig för att syresätta det inre ekosystemet över tid. Med ett filtrerat inflöde från tryckande brus blir andhämtningen sällan strypt eller ansträngd. Så länge andetaget bär bröstkorgen kan en ny knopp brista innan pågående fägring förmultnat."

 Själ(v)(för)sörjande

Självporträtt år 2021, februari