Dystymi

  • 259 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Information om pappersval, signering och andra önskemål/specialbeställningar hittar du på sidan information. 

Bilderna skrivs ut på ett helmatt syrafritt fine-art papper på 300 gram som har en mjuk vit ton och en fin struktur. Utskriften görs med arkivbeständigt bläck för vackra färger och lång hållbarhet.

De flesta motiv kan också fås på ett slätt helmatt konstfotopapper från Hahnemühle på 210 gram. Detta papper har en lite kallare ton och är ett prisvärt alternativ till fine-art pappret.

- - -

“Drömmar så intensiva, när de om natten sköljer in. Som en blöt filt tynger över kroppen, drar mot ändlös botten. Håller fast, kväver, kramar om. Kräver att det rörs om. Väcker instinkter till liv om än tankarna grumlas på vägen. Stannar upp, andas av lånad luft för att flyta. Mjuka vågspel slår mot hjärtat, får lagren att skiktas och falla till grunden. Fram träder klarhet som späder ytspänningen över bröstet. In sipprar droppe efter droppe från den outsinliga källa. Inkapslade minnen får näring och nutida intryck tar fäste i rotsystemet som växer. Skapar en hållbar, men också formbar plats åt de innersta av krafter."

Självporträtt maj 2020