• 50 kr rabatt på tygkassar med kod: KASSE

Innan frosten

  • 390 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fint fotoprint eller att få hem en färdig tavla. Läs mer om dessa två alternativ nedan.

Fint matt fotopapper:

Här får du ett fint fotoprint med superb färgåtergivning och hög kontrast. Utskriften görs på ett 210-grams matt, naturvitt papper med slät yta från Hahnemühle.

Färdig tavla:

Printet monteras på kapaskiva som ramas in av en trälist i furu och ett akrylgas av god kvalitet placeras framför. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: vit, ek, mörkbrun eller svart.

Se exempel genom att besöka sidan om inramning.

- - -

“Närma dig inte, andas inte vår luft, du hör inte hemma med oss. Vi låter dig aldrig in, böj din nacke och vet din plats. Du saknar rätt att blomstra, får inte klaga där du står vissen. Var god krackelera med läpparna stängda.

Ingenstans är din tillhörighet. Du kippar efter syre, kisar mot skyn, men plattas flakt ihop vid marken. Varken eller och inte heller en variation av oss. Den hemliga koden går inte att räkna sönder, ty din hjärna är seg av köld.

Du utelämnas men överlever. En svidande sorg bränns fast i hjärtehålet. Vi dansar med frenesi i takt, medan din bleka nyans grumlas. Vem kräver vi dig att vara? Du som alltid varit sann. Antagligen ingen, för du kan ändå aldrig bli en av oss.”

Självporträtt år 2014, oktober