Innan frosten

  • 259 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Information om pappersval, signering och andra önskemål/specialbeställningar hittar du på sidan information . 

Bilderna skrivs ut på ett helmatt syrafritt fine-art papper på 300 gram som har en mjuk vit ton och en fin struktur. Utskriften görs med arkivbeständigt bläck för vackra färger och lång hållbarhet.

De flesta motiv kan också fås på ett slätt helmatt konstfotopapper från Hahnemühle på 210 gram. Detta papper har en lite kallare ton och är ett prisvärt alternativ till fine-art pappret.

- - -

“Närma dig inte, andas inte vår luft, du hör inte hemma med oss. Vi låter dig aldrig in, böj din nacke och vet din plats. Du saknar rätt att blomstra, får inte klaga där du står vissen. Var god krackelera med läpparna stängda.

Ingenstans är din tillhörighet. Du kippar efter syre, kisar mot skyn, men plattas flakt ihop vid marken. Varken eller och inte heller en variation av oss. Den hemliga koden går inte att räkna sönder, ty din hjärna är seg av köld.

Du utelämnas men överlever. En svidande sorg bränns fast i hjärtehålet. Vi dansar med frenesi i takt, medan din bleka nyans grumlas. Vem kräver vi dig att vara? Du som alltid varit sann. Antagligen ingen, för du kan ändå aldrig bli en av oss.”

År 2014, oktober