• Bjuder på frakten (99kr) vid köp över 780 kr, gäller till 30 april

Kreativitetens vilorum

  • 390 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fint fotoprint eller att få hem en färdig tavla. Läs mer om dessa två alternativ nedan.

Fint matt fotopapper:

Utskriften görs med arkivbeständigt bläck på Hahnemüle photo matt fibre, ett 200-grams varmtonat papper med lätt struktur. 

Färdig tavla:

Printet monteras på kapaskiva som ramas in av en trälist i furu och ett akrylgas av god kvalitet placeras framför. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: vit, ek, mörkbrun eller svart.

Se exempel genom att besöka sidan om inramning.

- - -

"I kreativitetens vilorum finns en mjuk bädd att krypa upp i, som expanderar med dina växande fantasier och idéer. Där finns också en trogen vän, redo att klättra högt upp till undsättning ifall orosfågeln slår igenom din spegelbild. Den som kan cirkulera i ditt huvud och genom ett vingslag äta upp knopparna som sprungit ur fröna du sådde medan du såg stjärnor. Blicken dimmas med orden som inte längre går att sätta samman när du sakta letar under sängen efter spöken. Men där finns rötter, solida påminnelser om det grundläggande, men ännu ej fullt ut berättade. Tyst som en mus sträcks den där lilla vänskapstassen fram och vänder blad. Å som i ett trollslag återfår du lågan."

Självporträtt, februari 2020 / upd 2023