Kristallklar

  • 250 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fint fotoprint eller att få hem en färdig tavla. Läs mer om dessa två alternativ nedan. Oavsett pappersval så görs utskrifterna med arkivbeständigt bläck för vackra färger och lång hållbarhet.

Fotopapper:

Här får du ett mycket fint fotoprint med superb färgåtergivning och hög kontrast. Utskriften görs på ett 210-grams matt, naturvitt papper med slät yta från Hahnemühle.

Färdig tavla:

Här får du ett arkivbestänidgt fine-art print med uttrycksfulla färger, en mjuk ton och härlig detaljrikedom. Utskriften görs på ett 300-grams konstpapper som har en lätt struktur och en lite varm ton. Printet monteras på kapaskiva som ramas in av en trälist i furu och ett akrylgas av god kvalitet placeras framför. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: svart, vit eller ek.

- - -

“Lindar in i skyddande emballage, för att gräva runt i mitt bagage. Fastän det ständigt expanderar, är introspektion det jag bäst hanterar. Förloras i nyanser från en magisk grå penna, en rikedom lika stor som en pärla jag lärt känna. Synar glansen som till min förtvivlan har mattats, förbi sveper insikten om att min hand i ekvationen fattats. Kristallklar som tryggheten jag nyss kände, är erinran om allt det som aldrig hände. Bäddar ut mitt tyll för en plats där hjärtan kan vila, återfå kraft att på relationen fila.”

Självporträtt år 2018, november