Kika in de nya ryggsäckarna & fyndhörnan!

Vårkänslor i en pandemi

  • 259 krDela

Information om pappersval, signering och andra önskemål/specialbeställningar hittar du på sidan information . 

Bilderna skrivs ut på ett helmatt syrafritt fine-art papper på 300 gram som har en mjuk vit ton och en fin struktur. Utskriften görs med arkivbeständigt bläck för vackra färger och lång hållbarhet.

De flesta motiv kan också fås på ett slätt helmatt konstfotopapper från Hahnemühle på 210 gram. Detta papper har en lite kallare ton och är ett prisvärt alternativ till fine-art pappret.

- - -

“Förbryllande farlig blåste den in med en futuristisk fingertoppskänsla fastän folket bara provsmakat på vårens ljuva vind. Slog klorna om handlingskraften, tog hajtuggor ur tankekapaciteten och satte gafflar i halsen på den som sökte mingel. Skärmen blev mångas mittpunkt för kommunikation och tidsfördriv, medan andra mötte vardagen i skyddsvisir och pansarhandskar. Kontrasterna blev skarpa och kanterna vassa när folket pendlade genom pandemins faser. Situationen kändes surrealistisk då fågelsången stegrade bland de solvarma trädkronorna för att slutligen slå igenom bruset. Det var sannolikt då situationen blev mer uthärdligt och i de märkliga hål som uppstått fanns olika former av växtkraft att utforska.”

Självporträtt, april 2020