• Bjuder på frakten (99kr) vid köp över 780 kr, gäller till 7 juli

Vårkänslor i en pandemi

  • 390 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fint fotoprint eller att få hem en färdig tavla. Läs mer om dessa två alternativ nedan.

Fint matt fotopapper:

Utskriften görs med arkivbeständigt bläck på Hahnemüle photo matt fibre, ett 200-grams varmtonat papper med lätt struktur. 

Färdig tavla:

Printet monteras på kapaskiva som ramas in av en trälist i furu och ett akrylgas av god kvalitet placeras framför. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: vit, ek, mörkbrun eller svart.

Se exempel genom att besöka sidan om inramning.

- - -

“Förbryllande farlig blåste den in med en futuristisk fingertoppskänsla fastän folket bara provsmakat på vårens ljuva vind. Slog klorna om handlingskraften, tog hajtuggor ur tankekapaciteten och satte gafflar i halsen på den som sökte mingel. Skärmen blev mångas mittpunkt för kommunikation och tidsfördriv, medan andra mötte vardagen i skyddsvisir och pansarhandskar. Kontrasterna blev skarpa och kanterna vassa när folket pendlade genom pandemins faser. Situationen kändes surrealistisk då fågelsången stegrade bland de solvarma trädkronorna för att slutligen slå igenom bruset. Det var sannolikt då situationen blev mer uthärdligt och i de märkliga hål som uppstått fanns olika former av växtkraft att utforska.”

Självporträtt, april 2020


Dvala

390 kr

Linda in balansen

Beställ via e-mail.

Tänkaren

290 kr