Innan jag dunstar

  • 250 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fotoprint av hög kvalité eller att få verket inramat på konstpapper via printstudion - en färdig tavla att hänga upp på väggen! Oavsett pappersval så görs utskrifterna med arkivbeständigt bläck för vackra färger och lång hållbarhet.

Fotopapper:

Ett mycket fint print gjort på papper från Hahnemühle på 210-gram, det är helmatt och nästan slätt.

Färdig tavla:

Konstprintet monteras på kapaskiva i en ramlist av furu och med ett akrylgas av god kvalité framför. Konstpappret som ramas in är syrafritt, helmatt med en lätt struktur, har en vikt på 300 gram och en mjuk vit ton. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: svart, vit eller ek.

- - -

“Innan levde önskan om att se fälten bölja av blomstrande hundkäx ännu en varm sommardag. Innan fanns längtan att dricka bubblor med vänner och bygga relationsskepp att segla genom ruset i. Innan glödde pannbenet av möten mellan intryck och kraften i den inre av tankar. Innan red upptäckarlusten på vågor i ett hav av ständig rörelse. Men så avlöste ögoninflammationerna varandra tills fälten slagits och käxen smulat sönder. Så rann tiden ut och skeppet tog in vatten som dränkte orden och vänskapen blev lika tom som flaskan. Sen kom reaktionen som brände sig in och kokade sönder platsen som bär på allt men också ingenting. Och när det inte finns andrum krävs en rak horisont att fokusera på tills bedövningen sakta dunstar.”

Självporträtt år 2019, augusti