• 50 kr rabatt på tygkassar med kod: KASSE

Innan jag dunstar

  • 390 krGår att beställa
Dela

Du väljer mellan ett fint fotoprint eller att få hem en färdig tavla. Läs mer om dessa två alternativ nedan.

Fint matt fotopapper:

Här får du ett mycket fint fotoprint med superb färgåtergivning och hög kontrast. Utskriften görs på ett 210-grams matt, naturvitt papper med slät yta från Hahnemühle.

Färdig tavla:

Printet monteras på kapaskiva som ramas in av en trälist i furu och ett akrylgas av god kvalitet placeras framför. Ramen har en diskret trästruktur och finns i flera olika färger för att passa ditt motiv och rum.

Ange färgval på ramen i kommentarsfältet i kassan: vit, ek, mörkbrun eller svart.

Se exempel genom att besöka sidan om inramning.

- - -

“Innan levde önskan om att se fälten bölja av blomstrande hundkäx ännu en varm sommardag. Innan fanns längtan att dricka bubblor med vänner och bygga relationsskepp att segla genom ruset i. Innan glödde pannbenet av möten mellan intryck och kraften i den inre av tankar. Innan red upptäckarlusten på vågor i ett hav av ständig rörelse. Men så avlöste ögoninflammationerna varandra tills fälten slagits och käxen smulat sönder. Så rann tiden ut och skeppet tog in vatten som dränkte orden och vänskapen blev lika tom som flaskan. Sen kom reaktionen som brände sig in och kokade sönder platsen som bär på allt men också ingenting. Och när det inte finns andrum krävs en rak horisont att fokusera på tills bedövningen sakta dunstar.”

Självporträtt år 2019, augusti